onsdag den 30. januar 2013

Hvor blev sneen af?

Tjek mine nye boots! Jeg er ikke helt tilfreds med at jeg ikke kunne få dem i pink med glimmer, så brugte de tre første døgn på at brokke mig gevaldigt over dem. Nu går det en anelse bedre... men jeg er stadig ikke helt tilfreds.

Nu med bukser og snowboardet klikket på. Så mangler jeg bare at sneen kommer igen...

Close up.

Peace out - Alfa!

3 kommentarer:

  1. Hej skønne Alfa-Pippi! Du er den sejeste lille snowboarder. Bare hold modet oppe et par måneder endnu, så er du forårsklar med små sølvsandaler på de fineste, smukke balletfødder. Stort kys til dig og din dejlige brormand :-)

    SvarSlet
  2. Du er godt nok den smukkeste og yngste snowboarder farmor nogen sinde har set men du skal bare holde pinen ud et stykke tid endnu. Jeg tror ikke det blir nødvendigt med skiskole til dig Super Karla. Kys kys også til Maxe-mand!

    SvarSlet
  3. Lille Alfa, tror faktisk der snart kommer sne igen;)jeg synes du er så sej, kan godt forstå du ikke er helt tilfreds, men du får de flotteste fusser. Glæder mig til at se jer alle 4 i aften. Mathilde snakker ikke om andet end lille "bibi" (baby) og Max. Tror hun glæder sig til at se jer og lege ;) knus til jer fra Tante Katja

    SvarSlet

Vælg navn/webadresse under profil. Så kan du skrive hvem du er når du kommenterer.